The Big Data Chef nu beschikbaar via Exact App Center

Wie een kijkje neemt in het App Center van Exact Online ziet sinds deze week een nieuwkomer staan: The Big Data Chef is officieel app-partner van Exact geworden. Deze toevoeging maakt het nu voor Exact klanten nog eenvoudiger om onze rapportagetool aan hun administratie te koppelen.

Een eigen datawarehouse en Power BI oplossing

The Big Data Chef biedt een eenvoudig, intuïtief en krachtig platform voor bedrijven om hun data te visualiseren en te analyseren. Met de applicatie krijgen klanten hun eigen datawarehouse en Power BI oplossing voor hun Exact omgeving. Afhankelijk van de Exact licentie en de inrichting van Exact kan er gerapporteerd worden op financiële (zowel actuals als budget), project, handel, productie en voorraad data.

De applicatie biedt zowel rapportage templates als de optie om zelf aan de slag gaan met de beschikbare data. Naast Exact, is het bovendien ook mogelijk om andere databronnen aan het systeem te koppelen. The Big Data Chef kan geheel in elke informatiebehoefte voorzien en biedt snel en eenvoudig waardevolle inzichten uit data. Het resultaat: geïnformeerde beslissingen die groei stimuleren.

Een belangrijke mijlpaal

Het Exact App Center stelt strenge privacy, veiligheid en techniek eisen aan de apps die aan Exact gekoppeld kunnen worden. Pieter van der Zijpp, BI lead bij The Big Data Chef: “Dit is een belangrijke mijlpaal en een mooie prestatie van het team. De technische validatie van een partij als Exact laat zien dat we kwaliteit leveren en ons ontwikkelen tot één van de grotere spelers in de markt.”

The Big Data Chef is vanaf heden te vinden in het Exact App Center. Ben je geen gebruiker van het Exact pakket, maar wil je ook beter en sneller inzicht in de voortgang van je projecten met Power BI? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.