Omzetrapportages voor Legalsense

Legalsense & Big Data Chef

Legalsense heeft door middel van een focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid een sterke positie binnen de advocatuur weten te behalen. De gehele operatie van een advocatenpraktijk wordt door Legalsense ondervangen; van tijd schrijven tot facturatie en zakenbeheer. Hoewel basisinformatie goed uit het pakket op te halen is loont het om voor complexere analyses een BI tool te kiezen. Dit maakt gebruiksvriendelijke dashboards, de combinatie met financiële data en consolidatie over meerdere entiteiten mogelijk.


Een gezamenlijke klant

Om deze reden hebben we bij The Big Data Chef in samenwerking met Legalsense een automatische data koppeling met een standaard dashboard ontwikkeld. In eerste instantie kwam het verzoek van één van onze gezamenlijke klanten. De vele learnings van dit project hebben we gebruikt om een BI dashboard te ontwikkelen waarmee alle advocatenpraktijken uit de voeten kunnen.


Legalsense & Finance

Het wordt vooral interessant als de Legalsense koppeling in combinatie met onze Exact Online of Twinfield koppeling gebruikt wordt. Door deze combinatie van financiële en operationele data bieden we praktijken een 360 graden overzicht van de business. Zo wordt het mogelijk om met één oogopslag te zien hoeveel elke medewerker aan declarabele uren, geschreven omzet, OHW en debiteurenstanden heeft staan. Daarnaast kunnen medewerkers hun eigen prestaties eenvoudig in de gaten houden en kan de partnergroep precies zien op welke zaken en cliënten goed gepresteerd wordt en waar verbetering gewenst is.

Met de techniek van The Big Data Chef en Legalsense kunnen we advocatenkantoren over het hele spectrum in hun wensen voorzien.

Alle informatie in overzichtelijke dashboards

Naast het meten van prestaties kunnen we partners met onze dashboards grip bieden op processen die vaak lastig te monitoren zijn. Zo bieden we de tools om eenvoudig te controleren of alle medewerkers voldoende (declarabele) uren schrijven, er niet te veel uren af worden geboekt, de gewenste tarieven worden gehanteerd en of de facturatie op orde is. In een business waar tijd waardevol is voorkomt dit dat er onnodig veel omzet weglekt.


Meer informatie?

Met onze techniek kunnen we legal praktijken over het hele spectrum in hun wensen voorzien; of er nou gekozen wordt voor een grondige data-driven transformatie of slechts gezocht wordt naar een prettig, modern hulpmiddel voor de oude vertrouwde bedrijfsvoering. Benieuwd wat we voor uw praktijk kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op voor een live demo!