Combineer je bedrijfsdata en kom tot nieuwe inzichten

Bij The Big Data Chef hebben we tientallen klanten grip op hun bedrijfsdata te geven, zo kwamen ze tot belangrijke inzichten die ze voorheen moeilijk konden meten. Benieuwd wat deze technologie voor jouw organisatie kan betekenen? Lees het in onze whitepaper!

Iedere organisatie moet strategische beslissingen nemen over financiële, commerciële, en operationele processen in de bedrijfsvoering. Daarbij is het nemen van de juiste beslissingen voor organisaties key om (verder) te groeien. Echter worden deze beslissingen in veel organisaties nog genomen op basis van onderbuikgevoel of ervaring, in plaats van op door data onderbouwde feiten.

Creëer een competitief voordeel

Organisaties die data-driven werken hebben een flinke voorsprong op hun concurrentie. Doordat ze op ieder moment van de dag inzicht hebben in hun resultaten kunnen ze direct aan de juiste knoppen draaien indien er resultaten tegenvallen of wanneer ze kansen signaleren. The Big Data Chef helpt organisaties om slimmer te werken en creëert een competitief voordeel.

The Big Data Chef maakt het voor Xebia mogelijk om op een eenduidige manier relevante management informatie uit AFAS te halen en beschikbaar te maken binnen onze organisatie van Power BI.

Stefan

Dott liep als snelgroeiende scale-up tegen de limieten van handmatige rapportages in Google Docs. The Big Data Chef kon dit snel verhelpen via de plug and play oplossing waarmee betrouwbare informatie uit meerdere Exact Online administraties gecombineerd gerapporteerd kan worden.

Claire

Download de whitepaper

Leer hoe BDD processen kan versnellen!